e:LIGA
První čtveřice klubů zná své semifinalisty
Článek První čtveřice klubů zná své semifinalisty

První čtveřice klubů zná své semifinalisty

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

Už čtyři prvoligové kluby znají své nové potencionální reprezentanty v e:LIZE. Klubová kola za sebou mají FK Pardubice, MFK Karviná, FK Teplice a Slezský FC Opava. Z nich vždy postoupili 2 až 4 gameři do semifinále, ve kterém se rozhodne, kdo nakonec bude hájit klubové barvy ve finále e:LIGY.

Prvním klubem, který poznal své semifinalisty byl Slezský FC Opava. Klubové kolo se odehrálo již 10. listopadu a o možnost hájit barvy severomoravského klubu se přihlásilo 112 gamerů. Pouze čtyři nejlepší se však utkají o tohle privilegium v semifinále e:LIGY. V případě Opavy to nakonec bude Robiiino, F2Lik3, Fejtyy97 a Rak.

Další klubové kolo odehráli gameři se zájmem o reprezentaci FK Teplice. Klub už esportovou divizí disponuje a tak využil právo nominovat svoje aktuální gamery a v otevřené kvalifikaci tím vznikla pouze dvě postupová místa. Přímo do finále e:LIGY nominovaly Teplice Martina "Dalas" Vůjtíka. V semifinále díky nominaci zabojuje Dominik "Sobla" Soblahovský a Honza "Aubík" Živný. Kvalifikaci poté nejlépe zvládli gameři Fordak a Chody.

V listopadu se dostalo i na další severomoravský klub, konkrétně MFK Karvinou. O možnost reprezentovat slezský tým se přihlásilo 106 gamerů. Kvalifikace nabídla čtyři postupová místa a těch se nakonec ujal Krtek, K1leris, Efik a CZKevin.

Poslední listopadovou kvalifikací bylo klubové kolo FK Pardubice. Stejně jako Teplice využily Pardubice právo nominovat gamery. Rovnou do finále e:LIGY byl nominován Matěj "Miki" Mikan. Semifinále si zahraje Dominik "Seron" Čermák. Ten vyzve tři gamery postupující z klubového kola, kterými se po napínavých kvalifikačních utkáních stali Tempos, iG.mkl77 a Totik.

Další čtyři klubová kola e:LIGY se odehrají v prosinci. Ucházet se můžete o místo v FK Příbram, FC Slovácko, AC Sparta Praha a FK Jablonec. Registrace jsou stále otevřeny, tak neváhejte a přihlaste se o možnost reprezentovat svůj oblíbený fotbalový klub FORTUNA:LIGY ve hře FIFA 21.